Hirdetés

Honor okostévére kerülhet először a Huawei saját rendszere



|

Belsős források árulták el, hogy a Huawei Harmony OS rendszere elsőként egy Honor okostévén debütálhat.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy közeledik a Honor Smart Screen, de a Huawei belsős forrásai most elpletykálták, hogy a vállalat első okostévéje Harmony OS-t futtat majd. Vagyis azt a HongMeng OS-ként ismert rendszert, amivel eddig az Androidot akarta leváltani a Huawei. Mivel az amerikai helyzet lassan rendeződni látszik, és az Androidot tovább használhatja a Huawei, ezért már nem akarja azt leváltani. A HongMeng OS-t pedig a jelek szerint augusztusban vetik be elsőként, egy Honor okostévén. 

Hirdetés

A Honor első okostévéje elvileg 55 hüvelykes képátmérővel jön, és egyben hubként funkcionál majd a Huawei okosotthon-rendszerében. Tehát nem csak szórakoztatásra kitalált platform lesz. 

Miért talált ki ilyesmit a Huawei? A kínai emberek állítólag egyre kevésbé tévéznek, az utóbbi években jelentősen kevesebben néznek tévét - mindenki a mobilját bámulja. 

A Honor szeretné visszanyerni az elvesztett felhasználókat, és olyan mobilokkal jelentkezni a jövőben, amelyek a tévézést is jobbá teszik. Erről maga a Honor elnöke beszélt, de azt persze nem mondta el, hogy milyen rendszert futtat majd a tévéjük. 

Ha minden jól alakul, akkor később talán mobilon is bevethető lesz a Harmony OS, sőt, így még az appfejlesztés is elindulhat a platformra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.