Hirdetés

Honor Watch GS Pro - keménykötésű okoskarperec



|

Nem csupán okostelefonod inasa, hanem önálló, hasznos extrákkal teletömött karóra a Watch GS Pro, ami akkor sem hagy cserben, ha reménytelenül eltévedsz.

Hirdetés

Nem meglepő módon sok felhasználó a mai napig ártalmatlan játékszerként gondol az okosórákra, mondván ezek törékeny, kényes és nem kimondottan elegáns külsejű kütyük, arról nem is beszélve, hogy a mindennapos töltési kényszer kényelmetlen és nem lehet elvárás egy karórától.

Nos, nagyon jó hírünk van, ugyanis létezik egy okosóra, ami nem csupán elegáns és tekintélyt parancsoló külsővel rendelkezik, strapabíró is, szolgáltatásaival pedig minden kétkedőt képes azonnal meggyőzni - és tölteni sem kell 1-2 naponta.

Hirdetés

Kalandos okosóra

A Honor Watch GT Pro-ról van szó, amely egy rendkívül masszív okosóra. A rozsdamentes acél készülékház és gombok strapabírók, amire szükség is van, hiszen ezt az órát akcióra, sportra, kalandokhoz tervezték, a hétköznapi strapát pedig meg sem szabad éreznie. A masszív felépítés ellenére is csupán 45,5 grammos óra rekordot is döntött, ugyanis

14-féle MIL-STD-810G minősítési tesztet sikeresen teljesített.

Ezek között ott a teljes vízállóság merüléssel, hősokkal és sós köddel egyetemben, de nem tesz benne kárt a homok vagy por, az ütések, a szennyezett folyadék, a rezgés és ütés sem. Ha bírod a meleget és hideget, abban is biztos lehetsz, hogy a Honor Watch GS Pro hűséges társad lesz, ugyanis -40 és 70 Celsius fok között tökéletesen működik.

Az óra számlapja egy kerek, 1,39 colos AMOLED kijelző, ami szintén jól viseli a külső fizikai behatásokat. Ez természetesen érintésérzékeny, a 454×454 pixeles felbontás pedig tűéles képet biztosít (326 ppi képpontsűrűség mellett). Rengeteg animált óraszámlap közül válogathatsz, így te döntheted el, hogy a pontos idő mellett milyen egyéb információkat szeretnél látni azonnal, amikor rápillantasz a kiváló fényerejű, akár tűző napsütésben is jól olvasható AMOLED kijelzőre. A vezérléshez az érintőkijelző mellett két gomb is a rendelkezésedre áll, melyek közül az egyik a menüt hívja elő, a másik funkcióját pedig te magad is szabadon beállíthatod. Az okosóra minden funkciója, a teljes menü, sőt, a mobilon futó Huawei Health is teljes egészében magyar nyelven használható.

Szolgáltatások viharában

Odabent egy egyedi fejlesztésű, kifejezetten okosórához szabott Kirin A1-es chip dolgozik, ami az összes szolgáltatást villámgyorsan futtatja. Erre szükség is van, ugyanis a Honor Watch GT Pro állig van tömve szenzorokkal, amelyekhez kivétel nélkül több funkció is kapcsolódik. A mozgásérzékelők mellett természetesen a pontos és éjjel-nappal aktív pulzusmérés is megtalálható, sőt, ez az új fejlesztésű óra az SpO2 szintedet is figyeli. Ez különösen mostanában nagyon fontos funkció, a véroxigénszint csökkenése akár fertőzésre, vagy éppen rossz levegőminőségből adódó oxigénellátási problémára utaló jel is lehet, amit az óra képes kijelezni és erről megfelelőképp riasztani téged.

A barométer és iránytű két olyan funkció, ami kirándulás, sport közben elengedhetetlen, és természetesen a GPS sem maradt ki, sőt, itt kettős műholdas helymeghatározást használ az óra, hogy erőben, völgyben is stabil jelet kapj helyzetedről. Ez egyrészt hajszálpontos, másrészt lehetővé tette a Honor számára, hogy beépítsen egy egészen új, egyedi funkciót. Ez a visszaút-tervezés, vagyis kirándulásnál végig figyeli utunkat és automatikusan megtervezi a visszavezető útvonalat is, amin akár telefonos kapcsolat nélkül, teljesen önállóan is képes minket végignavigálni. Ilyenkor még arra is figyel a karórád, ha letérnél a meghatározott útról.

Mindez szép és jó, de mit sem érne, ha a kirándulás felénél lemerülne az óra. Szerencsére ettől nem kell tartanod, mert a Honor Watch GS Pro 25 napos üzemidővel rendelkezik, támogatja a zsinórnélküli gyorstöltést, ha pedig aktívan használt GPS-módban túrázol, akkor is 100 órányi üzemidővel számolhatsz. További nagyon hasznos funkciók ilyenkor a napfelkelte és napnyugta pontos kijelzése, a hold és árapály fázisainak meghatározása, illetve a részletes időjárás-előrejelzés, amelyek segítenek pontosan megtervezni túrázásodat.

De nem csupán kirándulás, túrázás során lesz hű társad a Honor Watch GS Pro, az alvásminőséged javításában is segít. A mozgás- és pulzusfigyelés ilyenkor is folyamatos, a TruSleep rendszer pedig minden nap kielemzi alvásminőségedet és segít még pihentetőbbé tenni éjjeleidet.

 

Sportra fel!

A Honor Watch GS Pro akkor van csak igazán elemében, ha sportra kerül a sor. Az okosóra

100-nál is több mozgásformát, sportot ismer és felismer,

és ezekhez kapcsolódóan mindenféle hasznos információt jelenít meg kijelzőjén. A mobiltelefonon futó Huawei Health applikációval párosítva az edzésekről, szabadidős sportolásról részletes, mindenre kiterjedő naplót is készít, ahol nyomon követheted teljesítményedet, fejlődésedet. Természetesen itt is nagy haszna van a beépített GPS-nek, folyamatos pulzusmérésnek és a mozgásérzékelőknek, amelyek segítségével részletes információt kapsz edzésedről. 

Szabd saját igényeidhez az órád!

A Honor Watch GS Pro esetében nem is kérdés, hogy megváltoztathatod az óraszámlapot, sőt, nem csupán pár grafika közül választhatsz, a szintén magyarnyelven használható mobilos appból több száz számlapot tölthetsz le egyszerűen és egyetlen pöccintéssel aktiválhatod is bármelyiket. Ezt követően az órán is egyszerűen válthatsz a letöltött grafikák között. Itt nem csupán a kinézet, hanem a megjelenített adatokban is van különbség, így az is talál magának megfelelő számlapot, aki a minimalizmusra törekszik, és az is, aki minél több adatot szeretne látni egyszerre.

A beépített szolgáltatásokat egyszerű söprő mozdulattal, vagy menüből, esetleg a programozható gombot megnyomva érheted el. A pulzus-, stressz- és SpO2-mérés mellett zenét is hallgathatsz egyenesen az órádról (akár 500 dalt képes tárolni), így például futáshoz nem is feltétlenül kell magaddal vinned az órádat. Ha a telefonodat vezérelnéd ezzel a funkcióval, arra is van lehetőséged, sőt, ilyenkor is kijelzi az óra az előadót és a szám címét is.

És ez még messze nem minden: a Honor Watch GS Pro-ba egy mikrofont és egy hangszórót is beépítettek, így

indíthatsz és fogadhatsz is hívásokat az órád segítségével.

Ez kényelmes és nagyszerűen működik, a mikrofon a külső zajokat nem, csak az emberi beszédet rögzíti, a hangszóró pedig torzításmentesen, tisztán és kellő hangerővel szól.

A rengeteg szenzorral teletömött Honor Watch GS Pro rengeteg funkciót és szolgáltatást kínál egy dizájnos, kiemelkedően strapabíró házba zárva, mégis, mindezért nem kérnek csillagászati összegeket, és ha éppen nem a fekete lenne a te színed, az sem gond, mert többféle színben is elérhető, a 22 mm-es szíjat pedig egészen egyszerűen bármikor cserélheted.

Black Friday ajánlat!

Ha okos segítőre vágysz az egészséges életmód kialakításában, akkor nézd meg az eMAG Honor Watch GS Pro-ra vonatkozó ajánlatát, a sportóra ugyanis november 20. és 22. között akciós áron vásárolható meg!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.