Hirdetés

Hotspot, akkumulátor és szórakoztató eszköz egyben az HTC 5G Hub



|

Az HTC sem marad le az 5G-s őrületről, de okostelefon helyett egy többfunkciós eszközzel készült az MWC-re.

Hirdetés

Az HTC soha nem volt még olyan rossz bőrben a mobilpiacon, mint az utóbbi hónapokban. Új okostelefont nem is vitt az MWC-re, de azért nem akar teljesen lemaradni az 5G-s őrületről. Éppen ezért bemutatott egy többfunkciós eszközt. Ez lett az HTC 5G Hub

Hirdetés

A eszköz alapjában véve egy hotspot/router/hub, aminek a segítségével akár 20 felhasználót is fel lehet csatlakoztatni egy 5G-s hálózatra. Van viszont érintőképernyője, futtatja az androidos appokat, mobil vagy táblagép használata nélkül is. Emellett ráadásul videokimeneteket is támogat, valamint 4K-s tévéhez is csatlakoztató, videók és játékok streamelése végett (60 fps-ig). 

Az HTC 5G Hub a második negyedévben válik majd elérhetővé. Bár nem okostelefon, az alkatrészei alapján annak lenne mondható. Snapdragon 855 chip van benne, Snapdragon X50 5G-s modemmel, 4 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel és microSD-foglalattal. Az 5 hüvelykes, 1280 x 720-es kijelző mellett USB-C port jellemzi, ami töltésre is alkalmas vagy pedig külső kijelző csatlakoztatására. Az akku 7660 mAh-s, tehát sokáig bírja. 

Az eszközben van mozgásérzékelő, sztereó hangszórók, valamint a hangutasítások is támogatottak. WiFi-n keresztül maximum 20 készüléket tud kiszolgálni, a jövőben pedig VR-tartalmak streamelésére is alkalmas lesz a felhőből, közvetlenül a Vive Focus VR-headsetre, PC vagy kábelek közbeiktatása nélkül. Bluetooth 5.0 és SIM-foglalat szintén van a készülékben. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.