Hirdetés

Hozzánk is jöhet a felturbózott Galaxy S8+?



|

A Samsung fontolgatja, hogy más piacokon is beveti a Galaxy S8+ 6 GB RAM-mal szerelt verzióját.

Hirdetés

Rögtön az elején leszögezhetjük, hogy hosszabb ideig valószínűleg egyetlen készülék sem lesz képes teljesítményben lekörözni a Samsung Galaxy S8-at és a Galaxy S8+-t, és azt, hogy a bennük lévő 4 GB RAM tökéletesen elegendő minden feladatra.

Ennek ellenére a kínai riválisok miatt készült olyan Galaxy S8+ is, amelyben 6 GB RAM és 128 GB tárhely van. A Samsung pedig azt fontolgatja a jelentések szerint, hogy más piacokra is elviszi ezt a verziót. 

Hirdetés

A dél-koreai Yonhap News úgy tudja, hogy a Samsung kiterjesztené a 128 GB-os Galaxy S8+ értékesítését újabb országokra, attól függően, hogy hol mekkora igény mutatkozik iránta. 

A 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel ellátott Galaxy S8+ vételára nagyjából 1000 dollár körül alakul. Bár ez átlag 150 dolláros felárat jelent, vannak olyanok, akik többet is adnának azért, hogy extra RAM-ot és tárhelyet kapjanak. Főleg a Galaxy S8+-nál, amit sokan minden idők legszebb okostelefonjának tartanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.