Hirdetés

HTC: egészen más okostelefonokat hoz majd az 5G-s korszak



|

Cher Wang szerint az 5G-s korszak beköszönte után az okostelefonok formája alapvetően változik majd meg.

Hirdetés

Cher Wang, az HTC társalapítója és elnöknője érdekes megjegyzéseket közölt a vállalat Instagram-fiókján keresztül. A közelgő 5G-s korszakkal kapcsolatban arról beszélt, hogy az 5G miatt az okoseszközeinknek már nem lesz szüksége akkora számítási teljesítményre. Emiatt aztán a mai okostelefonok formavilága is alapvetően változik majd meg. 

Hirdetés

Az HTC számára bár nagy előrelépést jelentett a tavalyi U11-es okostelefon, a vállalat nagy bajban van, és jelenleg az elmúlt 13 éve legsötétebb napjait éli (pénzügyileg is). Az HTC EVO 4G és az HTC One (M7) sikere óta a gyártó nehezen boldogul a Samsung rivális megoldásaival. 

A rajongók számára azért reményt ad, hogy Wang már az 5G-s okostelefonokról beszél, hiszen ez arra utal, hogy a cég neve nem tűnik el a piacról; hanem valamilyen formában ismét labdába rúgna a vállalat. A változásra többek között abból az 1,1 milliárd dollárból készülhet fel az HTC, amit a Google fizetett a mobilos divíziójáért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.