Hirdetés

Svájcba is megérkezett a Huawei Mate 30 Pro



|

Elvileg holnaptól már vihető is Svájc legnagyobb online kereskedőjétől a Huawei Mate 30 Pro.

Hirdetés

A Digitec Svájc legnagyobb online kereskedője, és a napokban felvette a kínálatába a Huawei Mate 30 Pro okostelefont. Elvileg holnaptól ez már vihető is, de természetesen tovább sem működnek rajta a Google mobilszolgáltatásai, csak a HMS rendszer. 

Hirdetés

A Mate 30 Pro szeptemberben mutatkozott be, és Kínában hatalmas sikernek bizonyult. Leginkább ázsiai országokban jelent meg azóta, és bár Spanyolországba hivatalosan is eljutott, Európába leginkább csak import formájában lehet hozzájutni. 

Bár a Mate 30 Pro egyetlen amerikai alkatrészt sem használ, sajnos a Google-szolgáltatások sem érkezhetnek meg rá továbbra sem, emiatt a nyugati piacokon félig-meddig használhatatlannak is nevezhető az egyébként lenyűgöző hardver. 

Bár az elmúlt hetekben úgy nézett ki, közeledik a nagy megoldás, végül a Huawei nem került között az amerikai kormányhoz, sőt, Donald Trump elnök újabb szigorításokat emlegetett, és a NATO vezetőinek egy mostani találkozón megint arról beszélt, hogy mennyire veszélyes a Huawei 5G-s technológiája. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.