Hirdetés

Több mint 7 millió talált eddig gazdára a Huawei Mate 30 mobilokból



|

A Google támogatása nélkül, mindössze néhány piacon is sikerült már több mint 7 millió Mate 30 és Mate 30 Pro készüléket eladnia a Huawei-nek.

Hirdetés

A Huawei legutóbbi nagy eseményén sok érdekességre derült fény. Richard Yu, a fogyasztói üzletág ügyvezetője többek között azt is elárulta, hogy már több mint 7 millió Mate 30 és Mate 30 Pro mobil talált gazdára. 

Hirdetés

Ez 75 százalékkal több, mint tavaly ugyanekkor a Mate 20 szériánál. Ez meglehetősen jó eredmény 2 hónap alatt, főleg azt figyelembe véve, hogy a Mate 30 mobilok alapvetően Kína mellett csak pár ázsiai országban kaphatóak a Google-támogatás hiánya miatt. 

A Mate 30 és a Mate 30 Pro mellett a statisztikába bevonták a Mate 30 5G-t, a Mate 30 Pro 5G-t és a Mate 30 RS Porsche Designt is. 

A készülékek sikere mögött az áll, hogy a mobilok eleve nagyszerűen sikerültek, ráadásul a kínai felhasználók nagy erőkkel támogatják a Huawei-t. A gyártó pedig gondoskodott róla, hogy rengeteg eltérő konfiguráció legyen, és mindenki megtalálja a számítását. 

Egyelőre sajnos senki sem tudja, hogy a Google-támogatás mikor térhet vissza, és így mikor jelenhet meg teljes erőkkel a piacon a Mate 30 Pro. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.