Hirdetés

Törékeny lehet a Huawei Mate X



|

A Weibón felbukkant egy videó, ami arra utal, hogy a Mate X sem mentes a problémáktól, és ez is törékeny az összehajtható mobilok között.

Hirdetés

2019 elméletileg az összehajtható mobilok korszakának kezdete volt, ugyanakkor mindegyik modellel igen komoly problémák adódtak, leginkább minőség és strapabíróság tekintetében. 

Hirdetés

Kínából érkezett bizonyítékok alapján pedig a Huawei Mate X is éppen olyan törékeny, mint a kategória többi megoldása. A Twitteren bukkant fel egy videó, amely eredetileg a kínai Weibón jelent meg. Ebben egy Mate X látható, törött kijelzővel, és olyan szövegezéssel, amely szerint a kijelző nem élvez védettséget. 

Ezt már tudtuk, a gyakorlat pedig a jelek szerint azt mutatja, hogy valóban nagyon könnyű végleg tönkretenni ezeket az elképesztően drága, jövőbe mutató eszközöket. A jelenleg használt összehajtható, műanyaggal védett kijelzőket pedig a kulcsok és pénzérmék is komolyan megsérthetik. A szakértők szerint emiatt ezek a mobilok inkább drága demónak számítanak. 

A Huawei jövőre hozhat strapabíróbb verziót a Mate Xs formájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.