Hirdetés

Videó: mit szól a Huawei új tabletéhez az utca embere?



|

Nemrég leteszteltük a Huawei MediaPad M5 lite tabletet, és egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, meghallgatjuk random elkapott emberek véleményét is.

Hirdetés

Ahogy videós tesztünkben is elmondtuk és leírtuk, a Huawei MediaPad M5 ügyesen használja ki azt a rést, ami a 6-7 hüvelykes mobilok és a laptopok között megmaradt a táblagépek számára. Ez pedig nem más, mint a multimédia-fogyasztás és a casual játékok világa. Épp ezért úgy gondoltuk, kimegyünk az utcára és a célközönség véleményét is megkérdezzük.

Hirdetés

Ahogy látható is, főleg fiatalokat szólítottunk meg, akiknek valóban bejött az élmény. Nyilvánvalóan egyikük sem a NASA rendszerét kezdte hackelni a tablettel, inkább a rajta lévő játékok ikonjára koppintott. A legtöbben a kijelzőt és a hang minőségét emelték ki, de a sebességére sem volt panasz.

Mutatjuk a tapasztalatokat videón is, íme:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.