Hirdetés

A Huawei új modellel bővíti a P30 termékcsaládot



|

A gyártó bejelentette a P30 Lite New Edition érkezését. A P30 Lite New Edition javított előlapi kamerával, több memóriával és bővített tárhellyel érkezik.

Hirdetés

A P30 Lite sikerét követően a Huawei illetékesei úgy döntöttek, érdemes lehet egy kicsit kitolni a modell élettartamát, erre pedig mi is lehetne a kézenfekvőbb megoldás, mint egy új, pár extrával megtoldott kiadás piacra dobása. Pontosan ezt a célt szolgálja a most bejelentett P30 Lite New Edition. 

Hirdetés

Anson Zhang a Huawei brit részlegének egyik vezetője kifejtette, hogy az új készülék remek alternatíva lesz azok számára, akik ezidáig szemeztek a HUAWEI P széria mobiljaival, de még nem szánták rá magukat a vásárlásra. A P30 Lite New Editionön természetesen Android 9 és EMUI 9.1 fut majd. Előlapjában immár egy 32 megapixeles szelfi kamera csücsül, ami akár Super Selfie Night Mode-ba is kapcsolható. A hátlapi tripla kameraszett változatlan marad: egy 48 MP-es széles látószögű-, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű-, valamint egy 2 MP-es bokeh lencse ékesíti a mobilt. Kijelző terén sem kell újdonságra számítani, marad a 2312 x 1080-as FHD+ felbontás. Memória és tárolókapacitás tekintetében viszont előrelépés tapasztalható: 4 helyett immár 6 GB RAM, 128 GB helyett pedig 256 GB tárhely csábítja a potenciális vásárlókat. 

A P30 Lite New Edition január közepétől lesz elérhető az Egyesült Királyságban, 299 fontos, vagyis nagyjából 118 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.