Hirdetés

5G-s lesz a Huawei P40 és P40 Pro



|

A TENAA adatbázisa szerint legalábbis mindkét verzió támogatja majd az 5G-s hálózatokat.

Hirdetés

Március végén érkezik a Huawei P40 és P40 Pro, de a Google szolgáltatásai nélkül. Emiatt elég rossz esélyekkel indul Európában a gyártó, de talán segíthet az 5G-támogatás megléte. Erre az ügyvezető is utalt, illetve a TENAA adatbázisa alapján is azt lehet gyanítani, hogy mindkét készülék 5G-képes lesz. A mostani bejegyzésekből sajnos sokkal több nem derült ki annál, mint amit már eddig is tudni lehetett az új csúcsmobilokról. 

Hirdetés

Egyeseket meglephet, hogy a nem abszolút csúcsot képviselő sima P40 is 5G-kompatibilis lesz, ám az a helyzet, hogy a Huawei idén több 5G-s készülékkel szeretne berobbanni a piacra, erre pedig szükség is lesz ellensúlyként, ha már az amerikai kormány miatt Google-appok nélkül maradt. 

Az új csúcskészülékekbe Kirin 990 chipet építenek majd, a további specifikációkat azonban nem kezelhetjük még kész tényként. Hasonlóképpen bizonytalan, hogy Európában hol és mikor jelenhet meg a széria. Egyes tippek szerint megeshet, hogy a Mate 30 Prónál alkalmazott stratégiát követik, vagyis korlátozott darabszámban és csatornákon lesz elérhető a P40-es sorozat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.