Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Huawei P40 Pro



|

Online bemutatón leplezhetik le az új csúcsmobilt, ami drágább lehet az elődjénél, és nem lesznek rajta Google appok.

Hirdetés

A koronavírus hatására elmaradt az idei MWC, a legtöbb gyártó pedig elhalasztotta a bejelentéseit, és ha meg is tartotta, akkor csak online volt a bemutató. A szakértők szerint a Samsung van a legjobb helyzetben, mert pár héttel az MWC előtt tartotta a Galaxy S20 széria bemutatóját, így nagy előnybe került. Alapvetően a legnagyobb riválisa a Huawei P40 és P40 Pro lehetne, amely Párizsban, március 26-án debütált volna. A koronavírus miatt már ez sem lesz így. Elmarad a párizsi bemutató, be kell majd érni egy online közvetítéssel.

Hirdetés

Még rosszabb, hogy a Huawei P40 és P40 Pro vételára a legújabb pletykák szerint csillagászati magasságokban mozog majd, akárcsak a Samsung Galaxy S20 szériáé. Az alap P40 belépőváltozata 999 euróba kerülhet, 512 GB tárhellyel már 1249 euróba, a Pro változat pedig még ennél is drágább lehet.

Hiába a jobb dizájn és erősebb hardver, a Google alkalmazásai és szolgáltatásai a P40-es modellekről is hiányoznak majd az amerikai, elhúzódó korlátozások miatt. Ennek fényében pedig különösen nagy gondban lehet a Huawei, hiszen ilyen, már a nyugati piacok szerint is szörnyen magas árak mellett ez akár halálos ítélet is lehet a márkára nézve. Dolgoznak persze az App Gallery felturbózásán, több pénzt kapnak a fejlesztők, de a mai népszerű appok többsége akkor is hiányzik majd a Huawei drága mobiljairól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.