Hirdetés

Idén már megveheted az LG feltekerhető tévéjét



|

Ha nem akarod nézni, akkor feltekeri magát, és eltűnik az útból az LG 4K-s OLED-tévéje.

Hirdetés

Az LG sem tétlenkedett a CES-en, és többek között bemutatott egy tévét, ami képes feltekerni magát, és eltűnni a szemeink elől, ha nincs rá szükség. Las Vegasban debütált az LG Signature OLED TV R. 

Hirdetés

Amikor a tévé rejtve van, akkor csak egy nagy talpat lehet látni, ami egyébként egyben a hangszóró is. Amikor a felhasználó tévét nézne, akkor a távirányítón lenyom egy gombot, majd felnyílik egy panel, a tévé pedig kitekeri magát. 

A képernyő 65 hüvelykes átmérővel rendelkezik, és mindent tud, amit egy csúcskategóriás, 4K-s OLED-paneltől elvárhatunk. Ráadásul elképesztően vékony is. A tévés és a rejtett mód között van egy átmeneti, vonalnézet is, amelynél csak egy kis rész emelkedik ki a talpból a zenei, fotós és időjárással kapcsolatos információk megjelenítéséhez. 

Az LG sajnos nem árulta el a tévé vételárát, de azt tudjuk, hogy az év második felében már kapható lesz a látványos újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.