Hirdetés

Időrendbe igazított hírfolyamot tesztel a Facebook



|

A Facebook a mobilos appokban teszteli az új hírfolyamot, amelynek tartalmait már időrendileg is lehet rendezni.

Hirdetés

A Facebook megújította a mobilos appokban használt idővonalat, így a fülekre osztott rendszerben már home, kedvencek és legutóbbi opciók is akadnak annak érdekében, hogy a tartalmak rendezése és felfedezése könnyebb legyen. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyi emberhez jutott el eddig a módosítás, a tippek szerint egyelőre inkább kis létszámú felhasználói csoporttal tesztelik a változtatásokat. 

Hirdetés

A home fül a beszámolók szerint a szokásos módon listázza az idővonalon a tartalmakat, ehhez pedig azt az algoritmust használja a Facebook, amit már oly sok éve csiszolgat. A kedvencek fülön azok a tartalmak, emberek és oldalak jelennek meg, akiket kedvencként jelöltünk meg a platformon. A legutóbbi nézet pedig időrendbe sorrendbe állítja a hírfolyamban megjelenő bejegyzéseket, oldalakat, csoportokat és ismerősöket. 

A visszajelzések szerint szerveroldali változtatásról lehet szó, mindenesetre Android és iOS rendszert futtató eszközökön is találkoztak már a módosításokkal. Asztali környezetben még nem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.