Hirdetés

Nyár végéig kedvezménnyel lehet jegyet venni a legnagyobb európai tech-kiállításra



|

Szeptember 6-án indul az idei IFA kiállítás, amelynek természetesen ismét Berlin ad otthont. A szakmai látogatók augusztus 31-ig kedvezményes áron vásárolhatnak jegyet.

Hirdetés

Az IFA szakkiállítás teljes nevét talán nem is tudják sokan (sebaj, leírjuk, Internationale Funkausstellung Berlin), de a rövidítés már szinte mindenki számára ismert. Az egyik legrégebbi ipari kiállításról van szó, az elsőt 1924-ben tartották, még Berlin Radio Show néven. Bár manapság már világszerte rendeznek a technológiai és távközlési iparág számára hasonló nagyságrendű eseményeket, az IFA továbbra is kiemelt jelentősségű maradt, 2015-ben hivatalosan is "Európa legnagyobb tech show-jának" nevezték, amikor elérte a 245 ezres látogatói számot és az 1645 kiállítót. A rendezvényen hagyományosan képviseltetik magukat a világ legnagyobb konszernjei épp úgy, mint a feltörekvő cégek, azaz Berlinben majdnem mindenki tiszteletét teszi, aki ezen a területen kíván érvényesülni.

Hirdetés

A szakmai látogatók kifejezetten fontosak a kiállítás számára: ők azok, akik azért látogatnak ki az expóra, hogy ott megerősítsék a kapcsolatot már meglévő partnereikkel vagy új kapcsolatokat kössenek, szerződéseket kössenek, megállapodásokat írjanak alá. Szemezgessenek az új termékek és technológiák között, megnézzék saját szemükkel azokat az eszközöket, megoldásokat, amelyek a közelgő karácsonyi szezonban, illetve a jövő évben komoly szerepet játszhatnak. Emiatt az ilyen területen tevékenykedő, hazai nagy- kis- és középvállalkozások munkatársainak számára is érdekes, gazdaságilag gyümölcsöző lehet a rendezvény, tehát érdemes rá kilátogatniuk.

Ebben segítséget nyújt az IFA kiállítás hivatalos magyarországi képviselete, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A szervezeten keresztül ugyanis

2019 augusztus 31-ig kedvezményes áron vásárolhatóak meg a szakmai belépők,

amihez a jegyrendelés weboldalára kell ellátogatni. Fontos információ, hogy az idei évben megyerendezésre kerülnek az IFA+ Summit (2019 szeptember 8.9.) és Shift Automative (2019 szeptember 10-11.) nevű kiegészítő, kizárólag a szakmai közönség számára elérhető események is, amelyekre szintén válthatóak kedvezményes belépők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.