Hirdetés

Igazi ár-érték bajnok lesz a Honor 7X



|

A legújabb Honor készülék megint kedvező árazással közelít, de már 18:9-es kijelzőt kínál.

Hirdetés

A Huawei következő nagy újdonsága a rövidesen érkező Mate 10, azonban az olcsóbb modelleket kínáló Honor márkán keresztül is hoz majd egy meglepetést a cég. 

Hirdetés

Ez a Honor 7X lesz, ami az elődmodellekhez hasonlóan remek ár-érték arányt kínál. A TENAA jóvoltából ráadásul most szinte minden kiderült a készülékről. 

A Honor 7X 6 hüvelykes kijelzőt kap, azonban nem lesz nagyobb a Honor 6X-nél, ugyanis ez a modell már 18:9-es, 2160 x 1080-as kijelzőre vált. Ennek hála persze könnyebb lesz fogni, mint egy hasonló, de 16:9-es eszközt. 

A Honor 7X Android Nougat rendszerrel érkezik majd, 156,5 x 75,3 x 7,6 milliméteres és 165 grammos lesz. Benne a Kirin 659-es lapka mellett 4 GB RAM és 64 GB tárhely kap helyet, egy 16 és egy 2 megapixeles hátlapi, valamint egy 8 megapixeles előlapi kamerával. Az akku 3240 mAh-s, és akad microSD-foglalat is az ujjlenyomat-olvasón túl. 

Elvileg fekete, arany és kék színekben jön a Honor 7X, EMUI kezelőfelülettel. Elsőként Kínában jelenik meg, az alapmodell ára 270 dollárnak felel meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.