Hirdetés

Igazi luxusmobil lehet a Honor 20 Moschino Edition



|

Egyedi hátlappal, kezelőfelülettel, dobozzal és táskával érkezik majd a prémium kiadású Honor 20, amely valószínűleg hardverben is erősít.

Hirdetés

A Honor és az olasz Moschino idén egyszer már dolgoztak együtt, amikor piacra dobták a Honor View 20 speciális kiadását. Egyre közeledik a Honor új csúcskészüléke, a Honor 20, a kínai gyártó pedig ismét szeretne egy luxusmodellt. 

Hirdetés

A korábbi készülékhez hasonlóan ez a mostani is speciális, Moschino témát kap, vagyis egyedi kezelőfelülettel érkezik. A hátlapot és a házat is átalakítják, a Moschino dizájnereinek meglátása alapján. 

A Honor 20 Moschino Edition emellett egyedileg tervezett dobozban érkezik, és egy kis táska is lesz hozzá, ami a képeken látható. A Honor pedig külön örülhet, ugyanis a Moschino beleegyezett, hogy a luxusmobilt a fizikai boltjaiban és egy kiállításán is bemutatja a látogatóknak. 

Az sajnos nem derült ki, hogy a Honor 20 különkiadása a normál vagy a Pro modellre épít-e, a kamerákról is csak annyit tudni külön forrásokból, hogy elvileg a Huawei P30 Pro RYYB szenzorát használják majd. A Honor és a Huawei különleges kiadású okostelefonjai azonban általában erősebb hardvereket kapnak a normál kiadásokhoz mérten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.