Hirdetés

Igazi szörnyeteg lesz a Huawei Mate 10



|

Majdnem a teljes előlapot kijelző borítja majd, ráadásul AR-funkciókat is kap a Huawei következő csúcskészüléke.

Hirdetés

Figyelembe véve, hogy a Huawei Mate 9 milyen kiváló készülék lett, és, hogy kamerában, üzemidőben, teljesítményben az idei mezőnyt is több mint megszorongatja, előre tudtuk, hogy a Mate 10 nagyot szól majd. Erről viszont már a pletykákban is hallunk

Hirdetés

A várhatóan októberben érkező Mate 10 beáll a trendi készülékek sorába, és az LG G6, a Samsung Galaxy S8 és az Essential Phone után csupa kijelző lesz az előlapja. 

A hírek szerint a Mate 10-be a JDI Full Active kijelzője kerül, ami 6 hüvelykes, és 1080 x 2160-as felbontást használ, elképesztően vékony keretekkel. Ennek hála a Mate 10 előlapja szinte csak kijelzőből áll majd. Még jobb, hogy a JDI képernyője vizes kézzel is használható. Elsőként egyébként a Sony vetheti be, ha így lesz, akkor az IFA-n érkezik a különleges Xperia. 

Amint azt többször megszellőztették, a Mate 10-be már a Kirin 970-es lapka kerül, ami várhatóan feladja a leckét a riválisoknak. A Mate 9 a Kirin 960-nal fél évvel megelőzte a Qualcommot, és a készülék nem csak a szintetikus méréseken tartja a lépést, hanem a gyakorlatban is villámgyors működést és kezelőfelületet garantál, még ennyi idő elteltével is. 

A Mate 10 állítólag megtartja a dupla kameráit, 3D-s íriszszkenneléssel újít, és lesz AR-funkciója is. A sorozatból adódóan biztos, hogy sok RAM-ot és hatalmas akkut is kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.