Hirdetés

Így fest az orgonalila Galaxy S9



|

Kiszivárgott továbbá az egyik gyári tok, ami minden korábbi pletykát megerősített.

Hirdetés

Kevesebb mint három hét, és bemutatkozik a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+. Időközben előkerült néhány új kép és videó az újdonságokról. A korábbi renderelt kép a fekete verzióról készült, Evan Blass azonban most előkerítette az orgonalila változatról készült fotókat is. Ezeken a készülékek oldala is látszik az előlap és a hátlap mellett. 

Hirdetés

Ezek a képek megerősítik, hogy a Galaxy S9 valóban egy hátlapi kamerát kap, míg a Galaxy S9+-ra kettő kerül. Az ujjlenyomat-olvasó pedig tényleg ezek alatt lesz elhelyezve, és valóban változik az alakja. Az új zászlóshajók elvileg feketében, orgonalilában, szürkében és kékben érkeznek majd. 

A mostani szivárgásokat és a korábbi pletykákat még tovább erősíti, hogy kiszivárgott a készülékekhez való Clear View tok is. A tokok modellszáma passzol a korábbi szivárgásokhoz, ráadásul Vietnamban gyártják, ahol a Samsungnak tényleg van gyára a hivatalos tartozékokhoz. A kamerás elrendezést ezek a tokok is megerősítették, és érdekesség, hogy a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ gond nélkül passzolnak a Clear View tokokba - vagyis a változtatások elvileg csak a hátlapot érintik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.