Hirdetés

Így futnak az androidos alkalmazások a Windows 11-en



|

Fontos mérföldkőhöz ért a funkció előkészítése.

Hirdetés

A Windows 11 nyári leleplezésének egyik legizgalmasabb meglepetése volt, hogy az operációs rendszer már az androidos alkalmazásokat is támogatni fogja az Amazon App Store-on keresztül.

Néhány héttel később viszont a Microsoft marketinges vezetője, Aaron Woodman lehűtötte a kedélyeket, amikor elárulta, hogy a funkció nem fog készen állni a Windows 11 októberi rajtjára. Woodman akkor úgy nyilatkozott, hogy a Windows Insidereknek szóló tesztelés lesz a kiadás első fázisa, most pedig el is érkeztünk ehhez.

Hirdetés

A Windows hivatalos blogja ugyanis nemrég hírül adta, hogy a Beta Channel amerikai tagjainak elérhetővé vált az androidos appok előnézeti változata.  A tesztelés egyelőre csak 50 kiválasztott alkalmazással zajlik, melyek a Microsoft reményei szerint "hardverek széles választékán" futtathatók, a következő hónapokban azonban bővülni fog a lista.

A Windows Central az elsők között osztotta meg a videóját az androidos alkalmazások futtatásáról:

Hogy a funkció mikor juthat el a nagyközönséghez, arról egyelőre nincs hír, de a Windows 11 korai hibáiról szóló jelentések függvényében talán nem is ez most a redmondiak legégetőbb feladata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.