Hirdetés

Így keresheted meg a régi appjaidat az iPhone-on



|

Az Apple az összes, valaha telepített alkalmazást megjegyzi, és nem is nehéz előcsalni a listát.

Hirdetés

A 2008 nyara óta elérhető App Store-ban napjainkban közel kétmillió alkalmazás várja, hogy letöltsük őket, az évek során pedig valószínűleg még azok is kipróbáltak pár tucatot közülük, akik egyébként nem sok időt töltenek az okostelefonjuk nyomkodásával.

A mobilunkon tárolt appok ugyan jönnek-mennek, de az Apple a profilunkhoz, egészen pontosan az Apple ID-nkhez kötődően megjegyzi a letöltéseinket, így ha esetleg szeretnénk megtalálni egy régi alkalmazást, aminek már nem emlékszünk a nevére, vagy csak szívesen nosztalgiáznánk egy kört, előhozhatjuk őket újra.

Hirdetés

A folyamat meglehetősen egyszerű, a végeredmény pedig értelemszerűen annál érdekesebb, minél régebben használunk egy adott Apple ID-t. Az összes, valaha telepített app megtekintéséhez kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd meg az App Store-t.
  2. Válaszd ki a profilodat a jobb felső sarokban
  3. Nyisd meg a "Megvásárolt" menüpontot
  4. Válaszd ki a "Saját vásárlások"-at

Ezt követően egy lapra kerülünk, ahol tételesen látjuk az évek során letöltött alkalmazásokat, méghozzá az installálás dátuma alapján, időrendi sorrendben visszafelé haladva, teljesen függetlenül attól, hogy melyik iPhone-unkon használtuk őket. Alapvetően vegyesen jelennek meg a még mindig használt és a törölt appok, de a fenti menüsáv "Nincs az iPhone-on" fülére kattintva szűrhetünk kizárólag a már törölt tételekre is, illetve név szerint is kereshetünk.

A lista alkalmazásaira kattintva megnyílik az App Store vonatkozó termékoldala, így néhány mozdulattal akár újra le is tölthetjük őket, már amennyiben még elérhetők, ellenkező esetben ugyanis egy "Nem lehet kapcsolódni" üzenet fogad. Bizonyos, nem frissített alkalmazások az iOS 11 óta nem működnek, mivel ez a rendszer a 32-bitet már nem támogatta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.