Hirdetés

Így küzd a spoilerekkel a Facebook



|

A hírfolyamban jelenik meg a Keyword Snooze gomb, és segít elrejteni mindent, ami számunkra spoilert jelenthet.

Hirdetés

A Facebook bejelentette, hogy egy új funkció tesztelésébe kezdett - ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy elkerüljenek minden spoilert a hírfolyamban. A Keyword Snooze funkció a kiválasztott emberek számára már elérhető, egyelőre mobileszközökön. 

Hirdetés

A Keyword Snooze gombja a hírfolyam jobb felső menüjében jelent meg azok számára, akiket a Facebook tesztelésre kiválasztott. Arra használható, hogy kulcsszavak megadásával átmenetileg elrejtsünk minden tartalmat, ami számunkra spoilert jelenthet. 

Aki például nem akarja tudni, hogy milyen izgalmakat tartogat a Westworld, mert lemaradt a sorozattal, annak elég beírnia ezt a szót, és minden, ami ezt tartalmazza, el lesz rejtve előle a következő maximum 30 napban. 

Természetesen ez nem garantálja a teljes spoilermentességet, akkor sem, ha az oldalaknál és a csoportoknál is működik. Érdemes minden kapcsolódó kulcsszót felvinni a listára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.