Hirdetés

Így lesz a PC-d gyorsabb és megbízhatóbb



|

Nagy segítség a felhasználóknak a novemberi PC World magazin ajándéka, az IObit Uninstaller 12 Pro, amely több egy szimpla szoftvereltávolítónál.

Hirdetés

Dunát lehet rekeszteni a rendszertakarító és -karbantartó szoftverekkel, ám sok felhasználó nem kedveli az egykattintásos, minden egyben alkalmazásokat. Az IObit szoftvere kifejezetten a programok eltakarítására fókuszál, ebben igyekszik a legjobb eredményt elérni, de azért van pár hasznos extra funkciója is.

Irányított törlés

Az IObit Uninstaller 12 Pro hosszú múltra tekinthet vissza, és ez jól látszik kezelőfelületén, valamint szolgáltatásain is. A Windows rendszerre feltelepített szoftverek egyszerű, de alapos eltávolításában segít például már azzal is, hogy külön csoportokba sorolja a programokat. Itt rögtön szűrhetsz méret, használat és telepítési dátum szerint. Ha sok alkalmazást telepítesz próba céljából, érdemes engedélyezned a memóriarezidens működést, így az IObit Uninstaller 12 Pro naplózza az installálásokat, hogy ezek eltávolításakor alaposabb munkát végezhessen.

Hirdetés

Az sem probléma, ha egy, már eltávolított program csinált rendetlenséget például a registryben, vagy hagyott hátra adatszemetet, az IObit szoftvere javítja ezeket. Szintén hasznos funkció, hogy az átvizsgálás során kilistázza az elavult programokat, és mindjárt fel is kínálja ezek frissítését. Az IObit Uninstaller 12 Pro hátránya sajnos a gyártó többi programjánál is gyakran megtapasztalható sok reklám, és hogy a magyar fordítás sem mindig tökéletes. Ellenben a 12 Pro olyan extrákat kínál, mint például a modern appok és a böngészőbeépülők kezelése, valamint a garantáltan biztonságos fájltörlés.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a november 4-én megjelenő 2022/11-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az IObit Uninstaller 12 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.