Hirdetés

Így lesz az Apple Watch-ból klasszikus Apple iPod



|

A 15 dolláros Elago W6 igazából egy állvány, de iPodot csinál az Apple okosórájából.

Hirdetés

Az Elago nemrég dobta piacra a legújabb termékét, az Elago W6-ot: ez igazából egy állvány az Apple okosórájához. Azonban elég retró hangulata van, olyannyira, hogy rögtön klasszikus iPodnak álcázza az Apple Watch-ot. 

Hirdetés

A W6-os állvány az Apple összes okosórájával működik, illetve a Nightstand módot is támogatja. Az állvány nem csak tölteni képes az Apple Watch-ot, de egyben retró ébresztőóraként is szolgál. 

Létezik belőle klasszikus fehér modell szürke gombokkal, valamint fekete-piros verzió. Mindkettőt 15 dollárért kínálja a gyártó. 

Az Elago korábban is alkotott már érdekes kiegészítőket Apple okosórákhoz: az egyik állvány például mini Macintosh-t csinált belőlük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.