Hirdetés

Így néz ki a RED döbbenetes okostelefonja



|

Az 1200 dolláros moduláris okostelefon tulajdonképpen egy kamera lesz.

Hirdetés

A csúcskategóriás, mozis minőséget garantáló kamerák gyártásával foglalkozó RED 2018-ban dobja piacra a saját okostelefonját, amely egyáltalán nem lesz átlagos. 

Hirdetés

A RED Hydrogen One ugyanis nem csak egy okostelefon, valójában egy olyan moduláris eszköz, ami inkább kamera. A kiegészítőknek hála a funkcionalitása alaposan feldobható. 

Az 1195 dollártól fölfelé előrendelhető eszköz meglehetősen drága, ugyanakkor a RED termékei közül a legolcsóbb dolgok egyike lesz. Elvileg DSLR-szintű fényképezést garantál majd, okostelefon-méretben. 

Marques Brownlee nemrég hozzájutott a prototípusokhoz, amelyekből jelenleg több is van. Van, ami külsejében végleges, van, ami pedig ideiglenes házban működő hardverrel van ellátva. A harmadik változat a moduláris rendszert mutatja be. 

A videóban a külsőre végleges terméket láthatjuk, a hátlap közepe fém, alul és felül kevlárborítás található, a gombokon szintén. Akad USB-C port és jackcsatlakozó, ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban, továbbá sztereó előlapi hangszóró. 

Az eszköz 5,7 hüvelykes kijelzője alapból normál 2D-s kijelző, azonban van holografikus tulajdonsága is, amellyel szemüvegek nélkül mutat 3D-s képet. A ház oldala szokatlan mintázatot kapott, így viszont kevésbé lesz csúszós - ráadásul dedikált gombok vannak a fényképezéshez és videózáshoz. 

Elvileg a következő egy-két hónapban újabb prototípus érkezik, ami közelebb visz minket a végleges termékhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.