Hirdetés

Így néz ki belülről az Apple vízen úszó boltja



|

Az Apple Marina Bay Sands nevű szingapúri üzletről most képeket is közzétett a cég, hiszen pár nap múlva már átadják az épületet.

Hirdetés

Az Apple nemrégiben jelentette be legambiciózusabb üzletét, az Apple Marina Bay Sands-t, mely egy vízen úszó hatalmas gömb lesz. Ez a harmadik üzlet, melyet Szingapúrban nyit meg a vállalat, de valószínűleg az egész világon kevés párja akad majd. Mivel pár napra vagyunk a megnyitótól, így most új képeken csodálhatjuk az épületet.

Hirdetés

Az Apple nem csak a termékeivel, de az üzleteivel is szeretne eleganciát és letisztultságot sugározni, így láthattunk már tőlük pár figyelemreméltó építményt. A szeptember 10-én, azaz most csütörtökön megnyitásra kerülő Apple Marina Bay Sands azonban minden eddigit túlszárnyal. 

A hatalmas vízen úszó gömb három emeletet foglal magába, ezek közül a középső lesz a nyilvános tér, ahol az emberek megcsodálhatják a cég termékeit. A felső szinten egy bemutató tér terül el, ebben pedig egy hatalmas videófal is helyet kapott, mely kiválóan alkalmas rendezvények megtartására is.

A legérdekesebb valószínűleg az alsó szint, mely egy tárgyalóterem lesz, ami teljes egészében a vízszint alatt található. Megvalljuk, hogy mi sem mondanánk nemet egy-egy meetingre, ami egy ilyen helyen zajlik le. 

A megjelent képeket ebben a galériában találjátok:

Az Apple Marina Bay Sands üzletet egy 148 főből álló csapat üzemelteti majd, akik kihangsúlyozták, hogy ezekben az időkben fokozottan odafigyelnek majd az egészségügyi szabályok betartására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.