Hirdetés

Így néz majd ki a Huawei Enjoy 20 és 20 Plus



|

Élőképeken szivárgott ki a bemutató előtt a Huawei Enjoy 20 és Enjoy 20 Plus mobilja, ártakarékos, de nagy számokkal dobálózó készülékekről van szó.

Hirdetés

A Huawei szeptember 3-án mutatja be az új Kirin csúcslapkáját és az IFA alkalmából egy halom új terméket. A Mate 40 szériára még várni kell ugyan, de az Enjoy 20 és az Enjoy 20 Plus ártakarékos mobilok már debütálhatnak, sőt, Kínában szeptember elején meg is jelennek. A Weibón pedig már élőképeket is megosztottak ezekről az eszközökről, így megcsodálható a dizájn, a TENAA adatbázisából pedig kiderültek a specifikációk. 

Hirdetés

A Huawei Enjoy 20 5G vízcsepp alakú bevágást használ a szelfikamerához, az Enjoy 20 Plus 5G kijelzőjébe ilyesmi nem lóg bele. Előbbibe 6,6 hüvelykes kijelző fért, utóbbiba 6,63 hüvelykes, ebben a frontoldali kamera felugró változatban működik. A 128 GB tárhely mellé 5000 mAh-s akku, 5G-támogatás és 40 wattos gyorstöltés jár majd. A tripla hátsó kamera fő szenzora 48 megapixeles lesz, az ujjlenyomat-olvasót oldalra helyezték el. A motorháztető alá elvileg MediaTek Dimensity 720 lapka kerül. 

A Huawei a jelentések szerint nagyon szeretne a jövőben a MediaTek lapkáival dolgozni, átváltana HarmonyOS rendszerre, továbbá a laptopokra is jobban koncentrálna. Ha azonban az amerikai kormány így folytatja, könnyen lehet, hogy kénytelen lesz végleg feladni a mobilpiacot a Huawei, és legrosszabb esetben az Enjoy 20 és Mate 40 széria lesz az utolsó, amit látunk az óriástól. Ez fogyasztói szempontból hatalmas veszteséget jelentene, és persze óriási érvágás lenne a kínai gyártónak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.