Hirdetés

Így nézd meg a rejtett üzeneteidet a Facebookon



|

Sokan rendszeresen nézik a facebookos üzeneteiket, de mégis olyan olvasatlan levelek lapulnak a fiókjukban, amelyekről nem tudnak.

Hirdetés

A Facebook mára rengeteg funkciót kínál, ezeknek egy része hasznos és praktikus, a többi értéke erősen szubjektív lehet. Az mindenesetre kétségtelen, hogy a mindennapi használat során bárki ráakadhat egy-egy általa korábban nem ismert funkcióra. Sokan vannak például, akik napi szinten küldenek és fogadnak üzeneteket a Facebook Messengeren keresztül. Aztán idővel rájönnek, hogy régóta van a fiókjukban egy csomó rejtett üzenet, amelyekről eddig nem is tudtak. 

Hirdetés

Amikor valaki megnézi az üzeneteit a Facebookon, akkor minden beszélgetést lát, amit az ismerőseivel folytatott. Valójában azonban nem ez az összes beszélgetés és üzenet, ami egy fiókhoz tartozik. 

A közösségi oldal ugyanis szűri azokat a beszélgetéseket, amelyeket olyanok kezdeményeznek, akik nem az ismerőseink. Alapesetben ez jó dolog, az üzenetek többsége ugyanis spam lenne. Időnként persze előfordul, hogy valódi, hiteles üzenetet kapunk valakitől, ami aztán elvész, mert az illető még nem az ismerősünk a Facebookon. 

Hogyan találhatóak meg ezek a rejtett üzenetek? Asztali böngészőn keresztül elegendő, ha rákattintunk az üzenetek ikonjára a jobb felső sarokban, majd következhet az [Engedélykérések > Szűrt kérések megtekintése] menüpont. 

Itt lesznek azok a felhasználók, akiket még nem ismerünk, de szeretnének beszélgetni velünk. Ezeket az üzenetek persze a Facebook Messengeren keresztül is elérhetjük. Az appban az alsó menüszalagon kell kiválasztanunk az emberek fület, majd a megjelenő ablakban ismét az [Engedélykérések > Szűrt üzenetek] részt kell keresnünk. Minden itt lesz, amiről a Facebook úgy gondolta, hogy nem érdemli meg a figyelmünket. 

Aki egyszer felfedezi ezt a titkos levelesládát, annak érdemes 1-2 havonta belekukkantania, elvégre könnyen lehet, hogy például egy régi iskolatársa levele várja majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.