Hirdetés

Így nézd meg a YouTube ajánlott videóit teljes képernyőnél



|

Egy apró trükk segítségével könnyedén válogathatsz az ajánlott tartalmak között.

Hirdetés

Amikor a YouTube-on lejátszol egy videót az okostelefonoddal, akkor javaslatokat is kapsz további tartalmak megtekintésére. Könnyű engedni a csábításnak, és egyik videót nézni a másik után (hiszen egymás után indulnak el), mígnem azon kapod magad, hogy órák óta YouTube-ozol. 

Hirdetés

Normál megtekintési módban a YouTube androidos és iOS-es verziója a videók alatt mutatja a javasolt tartalmakat. Teljes képernyőben ezek eltűnnek, legalábbis régen sokáig így volt. 

A YouTube egy ideje már támogat egy apró trükköt, amelynek a bevetésével teljes képernyős módban is elérheted a kapcsolódó videókat. 

Mindennek az alapfeltétele, hogy ne legyen régi a YouTube app a készülékeden. Androidon legalább 12.05.53-as verzió, iOS-en 12.06-os legyen az eszközön - azonban a WannaCry és a hasonló zsarolóvírus-botrányok fényében eleve ajánlott naprakészen tartani, és a legfrissebbet használni. 

Ha friss a YouTube appod, akkor indíts el egy videót, majd fordítsd el a kijelzőt, és menj teljes képernyős módba. Ezután ha megérinted a képernyőt, és látod a lejátszás/szünet kapcsolót, akkor egy apró szalag is felvillan majd a képernyő alján. Ezt felfelé simítva kibővítheted, és egyből megjelennek a javasolt tartalmak a megtekintett videóhoz. 

Ha lejátszási listát nézel, akkor a következő elemet mutatja a sáv. Balra és jobbra simítva kiválaszthatod a neked tetsző elemet, és egyből megkezdheted a lejátszását, anélkül, hogy vissza kellened forgatnod az okostelefonodat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.