Hirdetés

Így nézhet ki a megújuló iPhone SE



|

Végre tényleg jó vétel lehet az Apple büdzsémobilja.

Hirdetés

Nehéz volt lázba jönni az iPhone SE tavaly márciusban piacra dobott harmadik generációjától, hiszen az Apple ismét azt az iPhone 8-tól örökölt, ám valójában egészen a 2014-es iPhone 6-ig visszavezethető dizájnt sütötte el, ami egy mindössze 4,7 hüvelykes LCD-kijelzővel, egy harmatgyenge akkumulátorral és ujjlenyomat-olvasóval kullog az aktuális trendek mögött.

A jó hír, hogy a legújabb értesülések szerint a 4. generációs iPhone SE már tisztességesebb ajánlat lehet, a MacRumors nemrég megszellőztetett jelentése ugyanis egy OLED-kijelzős, iPhone 14-szerű mobilt jósolt nekünk, amit most rendereken is láthatunk.

Hirdetés

A Concept Central volt olyan kedves, és a MacRumors beszámolója alapján elkészítette az iPhone SE 4 látványtervét. A pletyka szerint az új telefon az iPhone 14 házára épül majd, ezért cseppet sem meglepő, hogy az X felületén megosztott képeken és videón is ez az ismerős forma köszön vissza, van azonban néhány fontos eltérés.

Az aktuális várakozások szerint ugyanis a negyedik generációs iPhone SE már az Európai Unió által kikényszerített USB-C csatlakozóval érkezik, valamint csak egyetlen hátoldali kameralencsét kap, cserébe viszont ott lesz rajta az iPhone 15 Pro-széria egyik nagy újdonsága, a dedikált némító kapcsolót leváltó konfigurálható akciógomb.

Azt persze semmi sem garantálja, hogy valóban így alakul a készülék, hiszen tavaly is sokan számítottak az SE-széria korszerűsítésére, amiből ugyebár nem lett semmi. Ha pedig még a fenti rendereken látott telefont is kapjuk, érdemes lehet egy jelentősebb áremeléssel számolni, mivel az Apple korábban a belépő szintű iPad és iPad Air esetében is így járt el, amikor modernizálta a táblagépeket.

Az SE-széria jövője körül tehát még mindig sok a kérdés, a kétéves frissítési ciklus fényében viszont jó esély van rá, hogy már 2024 tavaszán bemutatkozik az új modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.