Hirdetés

Így nézhet ki a Sony új vezetéknélküli fülhallgatója



|

Igazán életszagú képek érkeztek a Sony WF-1000XM4-ről.

Hirdetés

A Sony mindig is élen járt a hangtechnikai megoldásokban, az elmúlt években pedig a zajszűréses eszközeik is kíválóan vizsgáztak. Hamarosan új termékkel bővülhet a paletta, a Sony WF-1000XM4 lehet a következő nagy dobás.

A név elsőre megzavarhatja azokat, akik nincsenek képben a Sony vezetéknélküli füleseivel, itt viszont elég a kód végét figyelembe venni, így a kiszivárgott termékre egyszerűen XM4-ként hivatkozhatunk.

A netre felkerült képeken jól látszik, hogy az elődjeinél kisebb lesz az XM4, az egész kivitelezés kompaktabb és a forma is sokkal jobban lekerekített minden irányból.

Hirdetés

A kialakítás nem meglepő módon szilikonos, így a fülhallgató még a szoftveres zajszűrésen túl is tompít.

A tokról is érkeztek fotók, melyek alján tisztán olvasható a specifikáció: 5V/140mA töltési sebességre számíthatunk. Ez kicsivel gyorsabb, mint az XM3-mas 5V/120mA-es töltése.

Ha mindez nem lenne elég, még a megjelenési dátum is kikerülhetett az internetre, a dátum pedig több forrás alapján is megerősíthető. Egyszer az FCC tanúsítványnál, másodszor pedig az Xperia 1 III menüjében tűnik fel ugyan az a dátum, mely szerint a fülhallgató június 9-től lesz elérhető.

(A cikk nyitóképe csak illusztráció, a képen az XM4-es elődje, az XM3 látható.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.