Hirdetés

Így nézhet ki az Apple Watch Series 7



|

A nem hivatalos látványtervek megerősíteni látszanak azokat a pletykákat, amik drasztikus átalakítást jósoltak az Apple új okosórájának.

Hirdetés

A hónap elején egy engedélyezési kérelem buktatta le, hogy menetrend szerint érkezhet az Apple okosórájának soron következő, 7-es szériája, amely hat különböző modellt foglalhat magába.

A korábbi pletykák pedig azt vizionálták, hogy az új termékek vékonyabb kávákkal és vastagabb házban érkezhet, a sebességről pedig az Apple S7 SoC gondoskodhat. A vállalat egyelőre még nem leplezte le a vadonatúj készülékeket, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lenne elképzelésünk róluk. 

Hirdetés

Az Apple Watch Series 7 kollekciót várhatóan szeptember 14-én pillanthatjuk meg először hivatalosan (az iPhone 13-mal egyetemben), addig is a 91mobiles a forrásainak infói alapján elkészített néhány CAD-alapú látványtervet.

Az Apple új okosórája nagyobb, 1,8 hüvelykes kijelzővel, lapos szélekkel, kisebb kerettel és az iPhone 12-höz/iPad Próhoz hasonlító dobozos kialakítással rendelkezhet. A gombok, a hátoldalon lévő érzékelők és a Digital Crown elhelyezése viszont változatlannak tűnik.

Említésre méltó még a bal oldalon található két rés is, ami arra utal, hogy az Apple Series 7 továbbfejlesztett hangszórókat kaphat.

A képekből az is kiderül, hogy az új okosóra tényleg vékonyabb lehet elődjénél: a 44 mm-es modellnél csak 9 mm-ről van szó, ami a Series 6-nál 1,7 mm-rel keskenyebb. Kíváncsian várjuk a szeptemberi leleplezést. A kiemelt képen az Apple Watch Series 6 látható.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.