Hirdetés

Így nézne ki az Apple iPhone XI



|

A szivárgások alapján új renderelt képanyagok érkeztek: igen vaskos szigetet kap a hátlapi tripla kamera, és a szenzorsáv is méretes lesz.

Hirdetés

A következő-generációs iPhone készülékek elvileg szeptember elején debütálnak, azonban egy ideje már tart a pletykaözön. Nemrég olyan fém formák kerültek elő, amelyek elvileg a tokgyártást segítik az iPhone XI és az iPhone XI Max modellekhez. Most pedig a megbízható Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) és az indiai Cashkaro együtt tették közzé az új információkra építő renderelt képanyagokat. 

Hirdetés

A legfeltűnőbb újítás egyértelműen a hátlapi tripla kamera lesz, amely állítólag a normál lencse mellett telefotós és ultraszéles megoldásokat kínál majd. A renderelt képek alapján a kamerasziget tényleg hatalmas lesz. 

A második hullámban pedig az iPhone XI Max renderelt képeit is közzétették

A spekulációk alapján az Apple A13 lapkájára számíthatunk, 5,8 és 6,5 hüvelykes kijelzőkkel, az eddiginél nagyobb akkumulátorokkal, de pont ugyanakkora szenzorsávval, ami ezúttal is belógna a kijelzőbe. Most viszont már lesz fordított vezeték nélküli töltés és új fekete dizájn is. 

Sajnos az iPad Pro vonal hiába váltott USB-C-re, megint azt mondják, hogy az iPhone XI és az iPhone XI Max megtartják majd a Lightning portot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.