Hirdetés

Így néznek ki az Oppo következő csúcstelefonjai



|

Egy hét múlva mutatkoznak be az Oppo következő, Find X5 és Find X5 Pro nevű mobiljai, a bemutatót felvezetve megmutatta a gyártó az új csúcskészülékeit.

Hirdetés

Tovább folytatódik az új okostelefonok bemutatójának sora, a Nokia mellett például a Honor a hónap végén leplezi le következő csúcsmobilját. Nem marad ki az Oppo sem, akik hajtogatós telefonjuk mellett egy hagyományos formátumú mobillal is készülnek. Az Oppo Find X5-ről még teljes egészében nem hullt le a lepel, de néhány alapvető infót már most megtudtunk róla, illetve a készülék külsejét is szemügyre vehetjük.

Hirdetés

Az új okostelefonok bemutatójának időpontját február 24-ére, magyar idő szerint délre időzítette a kínai gyártó, annyit viszont már most elárultak, hogy a Find X5 és X5 Pro alapvetően a képrögzítésre, azon belül is az éjszakai videózásra lesz kihegyezve. Ennek érdekében nem csupán azzal a Hasselblad svéd kameragyártóval szerződött le, akik a Holdon készült fotókhoz is adták a fényképezőgépeket. Ezt a célt szolgálja ugyanis a cég sajátfejlesztésű, gépi tanulást is alkalmazó processzora, a MariSilicon X is, ami a rögzített anyagok feldolgozásáért felel.

Az idén megjelenő flagship mobilok jelentős részéhez hasonlóan az Oppo Find X5-öt is a Snapdragon aktuális csúcsmodellje, a 8 Gen 1 hajtja meg. A további specifikációk megismeréséhez viszont meg kell várnunk az egy hét múlva esedékes teljes bemutatót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.