Hirdetés

Így néznének ki a kedvenc appjaink egyszerűbb csomagolásban



|

A brutalista művészet kicsit másként ábrázolja a modern appokat.

Hirdetés

Az Apple iOS-ben és a Google Androidban, valamint egyéb szolgáltatásokban felhasznált dizájnnyelve egyaránt az egyszerűséget helyezi előtérbe, ezért a kezelőfelületek átláthatóak és letisztultak. 

Hirdetés

Lehetne ezt azonban jobban is csinálni, legalábbis ami az egyszerűséget illeti. A brutalista dizájn sokakat a hidegháborúra, a második világháború utáni időszakra és a keleti világrészre emlékeztet. 

Túl vonzónak nem nevezhetnénk, sőt, általában inkább rondának tartják, a brutalista művészetnek sokak szerint nincs is helye a mai modern korban. 

Érdemes azért eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha ilyen dizájn jegyében születnének az appok kezelőfelületei - Pierre Buttin teljes kollekciója ide kattintva érhető el

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.