Hirdetés

Így nyírja ki a jelszavakat a Dashlane



|

Megint fejlődik a népszerű jelszókezelő, amellyel elég lesz a mesterjelszót megjegyezni.

Hirdetés

Remélhetőleg a felhasználók többsége már tudja, hogy minden egyes apphoz és szolgáltatáshoz jó ötlet egyedi, eltérő és erős jelszót használni. A rengeteg és összetett jelszó kezelése és megjegyzése azonban kellemetlen feladat - éppen ezért érdemes bevetni egy jelszókezelőt, mondjuk a LastPass, Dashlane vagy KeePass mezőnyből. Ilyenkor elegendő megjegyezni a mesterjelszót, a bejelentkezéseket már a jelszókezelő intézi. 

Hirdetés

A folyamat még könnyebbé tétele érdekében a Dashlane most "kinyírná" a jelszavakat. Természetesen nem szó szerint, csak azt szeretnék elérni, hogy még kevesebbet kelljen ezekkel foglalkoznunk. 

A Project Mirror keretében feleslegessé tennék, hogy nekünk kelljen a jelszavakat kitalálni, létrehozni, begépelni, megváltoztatni és megjegyezni. 

Az újításoknak hála a jövőben erős és egyedi jelszavak védenék a Google-, Apple- és Microsoft-fiókunkat, de ezekre nem kell emlékeznünk. A Dashlane automatizálja a jelszavak létrehozását, beírását és tárolását, vagyis nekünk csak egy gombot kell lenyomnunk. 

A Critical Account Protection funkcióval egy androidos vagy iOS-es eszközről importálhatjuk a fiókjainkat, majd szkennelhetjük a biztonsági problémákat, és ha gond adódna, a szoftver magától reseteli a belépési adatokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.