Hirdetés

Így nyisd meg a YouTube-videókat mozi módban



|

Egy egyszerű kiegészítővel könnyen elérheted, hogy a böngésződ egyből mozi módban töltse be a videókat a YouTube-on.

Hirdetés

A YouTube néhány éve mutatta be a mozi módot. Ebbe váltva a kép mérete megnő, az ajánlott és a kapcsolódó tartalmak pedig a lejátszott videó alá kerülnek. A tényleges videó egy fekete háttéren van, vagyis sokkal jobb élményt ad lejátszáskor. 

Hirdetés

Sajnos a YouTube nem jegyzi meg, hogy az alapértelmezett vagy a mozi módot szeretjük-e jobban, ezért mindegy, hogy be vagyunk-e jelentkezve vagy sem, alapból mindig a normál nézetben tölti be az anyagokat az oldal. A mozi módot mindig külön, kézzel kell bekapcsolnunk. 

Sajnos nem kínál a kellemetlenségre közvetlen megoldást a YouTube, azonban a legnépszerűbb böngészőkhöz létezik olyan kiegészítő, ami igen. A megfelelő telepítésével elérhetjük, hogy a YouTube-videók mindig mozi módban nyíljanak meg. Mit kell tenned mindehhez? Mutatjuk. 

Google Chrome

A Google böngészőjéhez a Theater Mode nevű beépülőt kell telepítened. Ez kényszeríti az összes YouTube-videót, hogy mozi módban nyíljon meg. Beállításokat nem kínál a kiegészítő, cserébe jól működik. Elég csak installálni. 

Mozilla Firefox

A Firefoxhoz a Theater Mode for YouTube nevű kiegészítő jelenti a megoldást, ez tudja kényszeríteni a videomegosztót a mozi mód megtartására. Ahogyan a Chrome-os társának, ennek sincsenek beállításai, és a háttérben fut. 

Opera

Aki a firefoxos kiegészítőt csinálta, az gondolt az Opera felhasználóira is. Emiatt a Theater Mode for YouTube szintén nem rendelkezik beállításokkal, elegendő telepíteni, és működik. 

Fontos, hogy ezek a kiegészítők nem zárolják a mozi módot, vagyis bármikor visszaválthatsz alapértelmezett módba a megfelelő gombra kattintva. Bár sokan nem tudják, de a YouTube-videóban egy dupla kattintás teljes képernyős módra vált (és vissza), függetlenül a megjelenítési módtól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.