Hirdetés

Így rázza gatyába az összehajtható Galaxy Foldot a Samsung



|

Kiderült, hogy milyen lépéseket tett a Samsung azért, hogy ne ismétlődjenek meg a botrányt okozó kellemetlenségek.

Hirdetés

A Samsung gőzerővel dolgozott a Galaxy Fold nevű összehajtható mobiljának ráncfelvarrásán, miután a média által végzett tesztek során felmerült kellemetlenségek botrányt okoztak, és a készülék megjelenését is el kellett halasztani. Dél-koreai jelentésekből most végre kiderült, hogyan fejlesztette a Galaxy Foldot a Samsung. 

Hirdetés

A gyártó állítólag mindkét gondot kiküszöbölte. Vagyis a képernyő felső, gyári védőrétegét már nem hámozzák majd le az emberek. Ennek a széleit ugyanis a készülékházba rejtették, tehát nem lesz ott egy hívogató perem, ami azt mondja, hogy szedjük fel. A dobozban egy nagy figyelmeztetést is mellékel a Samsung, hogy a felső réteget nem szabad eltávolítani, ellenkező esetben tönkremegy a 2000 eurós mobil. 

Gond volt azzal is, hogy a zsanérok és a kijelző közé mindenféle kosz, port és egyebek bejutottak, majd a panel sérülését okozták. A Samsung állítólag csökkentette a távolságot a felső és alsó részek között, így az idegen anyagok kevésbé tudnak bejutni. Ez persze nem zárja ki, hogy idővel mégis kosz megy a képernyő alá, de az esélye ennek már jóval kisebb. 

Sokak szerint a Samsungnak újra kell gondolnia a zsanérok kialakítását a következő modellnél, és a Galaxy Fold végleges verziója is inkább csak "béta" még. Egy 2000 eurós luxusterméket persze nehéz annak nevezni, de minden kezdet nehéz, és sokan állítják, a kezdeti problémák ellenére ez a jövő. 

A frissített modelleket dél-koreai mobilszolgáltatókkal tesztelik, hamarosan kiderül az új megjelenési dátum is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.