Hirdetés

Így szerezheted be gyorsabban a Windows 11 legújabb verzióját



|

Mutatjuk a rövidebb utat, ha magától nem ugrana fel a 23H2-es frissítés.

Hirdetés

A Microsoft hivatalosan nemrég adta ki a Windows 11 idei évre szánt nagy frissítését, a 22H3-as jelzésű csomagot, amely ún. halmozott (cumultative) update-ként nagyrészt az előző verzióhoz megjelent fejlesztéseket és javításokat fogja össze, de azért néhány teljesen új változtatást is tartogat a nagyközönségnek.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a redmondiak a Windows Update-en keresztül küldik a frissítést, így egyeseknél akár hetekbe vagy hónapokba is telhet, mire felugrik a telepíthetőségről szóló értesítés. Aki viszont nem szeretné kivárni ezt, az választhat egy rövidebb utat is.

Hirdetés

A Microsoft ugyanis lehetővé teszi, hogy manuálisan töltsük le a Windows 11 23H2-es kiadásának ISO-fájlját, amellyel közvetlenül feltelepíthető az operációs rendszer legújabb verziója. A módszer hátulütője, hogy ehhez a Windows újratelepítése szükséges, így csak ennek tudatában érdemes nekiállni a dolognak.

Amennyiben ezt tisztáztuk, első körben navigáljunk a microsoft.com/software-download/windows11 címen található weboldalra, majd görgessünk le egészen a lap alján található "Download Windows 11 Disk Image (ISO) for x64 devices" lehetőségig. A letöltés-gomb megnyomása előtt ki kell választanunk a legördülő menüből az egyetlen, "Windows 11 (multi-edition ISO for x64 devices)" opciót, majd a kívánt nyelvet, és rákattintani a "64-bit Download" gombra.

A folyamat tehát meglehetősen egyszerű, a végén pedig egy 6,2 GB-os letöltést követően megkapjuk az ISO fájlt, amelyet USB pendrive-ra vagy lemezre bootolhatóként kiírva elvégezhetjük a Windows 11 nyers telepítését. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy ha jogtiszta rendszert szeretnénk, akkor természetesen szükségünk lesz egy hivatalos kulcsra is az operációs rendszer aktiválásához.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.