Hirdetés

Így szól a Samsung ismert csengőhangjának idei változata



|

A megújult Over the Horizon mellé még egy kisfilmet is bemutatott a gyártó.

Hirdetés

Vannak olyan dallamok és hangeffektek, amelyek gyakorlatilag már egybeforrtak bizonyos brandek neveivel, elég csak az iPhone-ok csengőhangjaira, vagy éppenséggel a Windows XP indítási hangjára gondolni. Ilyen még a Samsung esetében a Galaxy széria és az Over the Horizon című muzsika összefonódása, hiszen ez a dél-koreai vállalat mobiljainak alapértelmezett csengőhangja, ráadásul elég gyakran megújult formában köszön vissza.

Nincs ez másképp idén sem, ráadásul a Samsung ezúttal egy több mint három perces videót is mellékelt az átdolgozott dal mellé. A friss verzión egyébként egy Los Angeles-i producer, Kiefer Schakelford dolgozott, aki gyakran keveri a műfajokat, és ez a 2022-es Over the Horizon hallgatása közben is jól érzékelhető.

Hirdetés

Az idei dallammal a gyártó egy olyan új világot képzel el, amelybe a pandémia után az emberek úgy térnek vissza, hogy készen állnak az újjáépítésre és az új kapcsolatok létrehozására. Ezt az üzenetet pedig jól át is adja a Grammy-díjra jelölt művész és producer, Phil Beaudreau keze munkáját dicsérő klip.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.