Hirdetés

Így támad fel a Motorola Razr



|

Novemberben 13-án rántja le a leplet az összehajtható okostelefonról a Motorola, de a fotók elkezdtek kiszivárogni.

Hirdetés

Az első Razr flipes mobil 15 éve mutatkozott be, most pedig a Motorola elérkezettnek látja az időt, hogy feltámassza a nevet. Az új modell erősen merít dizájnban a régiből. 

Hirdetés

Evan Blass közzétett egy kiszivárgott képet a 2019-es, összehajtható Motorola okostelefonról. Becsukott állapotban a 2019-es modell majdnem olyan, mint a 2004-es. Kinyitva azonban egyetlen nagy, hajlékony kijelzővel találkozunk. 

Vagyis alapvetően egy modern okostelefonról beszélünk, amit félbe lehet hajtani. A Motorola a Royole, a Samsung és a Huawei után léphet be az összehajtható mobilok piacára. Ezúttal viszont nem mobilból lesz tablet, hanem mobilt lehet majd félbe hajtani a könnyebb hordozhatóság érdekében. A külső kijelző védve lesz, ezért külön tokra nem lesz szükség az 1500 dolláros mobilnál. 

A Mobielkeopen később újabb képeket adott közre, majd Evan Blass is kiszórt még néhányat. 

November 13-án elvileg minden kiderül, a Motorola ekkor tart egy nagy rendezvényt, amin elvileg lerántja a leplet a készülékről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.