Hirdetés

Így teheted hasznossá a mobilod képernyőjébe lógó szenzorsávot



|

A Notch Pie nevű app a kijelzőbe belógó szenzorsávot futtatja körbe egy sávval, ami az akkumulátor töltöttségét jelzi.

Hirdetés

Bár vannak különféle megoldások annak érdekében, hogy a trendi új okostelefonok kijelzőjébe semmi ne lógjon be, általánosságban elmondható, hogy a képernyőbe bevágó szenzorsávok egy darabig még maradnak. 

Hirdetés

Az XDA fórum egyik tagja éppen ezért úgy döntött, hasznosítja ezt a belógó szenzorsávot, és írt egy appot, ami ezen körbefuttat egy akkumulátortöltöttséget jelző sávot. 

Az app neve Notch Pie, és egy félkört kell elképzelni a belógó kamera körül, ami mutatja, hogy hány százalékon áll a készülék akkuja. Az első futtatás után testre kell szabni a jelzősáv pozícióját, hogy az a megfelelő helyen látszódjon. 

Az XDA szerint ez időbe telik, de ha sikerül, többé már nem kell piszkálni a beállításokat. Az app egyelőre béta állapotú, lehetnek benne hibák. Alapvetően a vízcsepp alakú bevágásokhoz lett tervezve, és nem az iPhone X-ről ismert nagyobb belógásokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.