Hirdetés

Így teszteli a Samsung a hajlítható mobiljai tűrőképességét



|

Furcsa megnyugvással tölti el az embert a felvétel: talán mégsem olyan sérülékenyek a hajtogatós telefonok?

Hirdetés

Miközben a félbehajtható telefonok kétségtelenül futurisztikusan néznek ki és lehet, hogy tényleg ez a piac jövője, abszolút érthető, ha sokakban rossz érzést keltenek, és számos felhasználó bizalmatlan ezekkel az egyelőre nagyon drága készülékekkel szemben.

Az idén megjelent Samsung Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 ugyan jóval szívósabb az elődöknél, amit külsős tesztek is megerősítettek, azért a gyártó sem hagyta ki a lehetőséget, hogy megmutassa, milyen próbáknak vetették alá a telefonokat.

Hirdetés

Sokak legnagyobb félelme a hajtogatás miatt van, azt gondolják, hogy hamar megadja magát egy ilyen kijelző. Mások a panel puha felületétől tartanak, amiről az a kép alakult ki, hogy azt egy telefonokhoz tervezett stylus is könnyedén megsérti.

A videóban látható, hogy ugyan semmilyen extrém kihívás elé nem állítja a Samsung az új mobilokat, az alapvető funkciókat alaposan tesztelésnek vetik alá. Ezek után joggal feltételezhetjük, hogy nem szükségszerűen a gyártó hibája, ha némely eszköz nem húzza pár napnál tovább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.