Hirdetés

Így tiltsd le a hozzászólásokat az Instagramon



|

Megmutatjuk hogyan tilthatod le a hozzászólásokat a bejegyzéseknél, azok közzététele előtt és után.

Hirdetés

A közösségi oldalakon megosztott tartalmaink nagy részét fotók teszik ki. Olyan sokat teszünk közzé, hogy az Instagram és a Snapchat valószínűleg sosem mennek majd tönkre. A legtöbben szeretik, ha azonnal megoszthatnak valamit - amit aztán persze bárki kommentálhat is. 

Hirdetés

Míg a Facebookon alaposan tudjuk szabályozni azt, hogy ki láthatja a megosztott fotóinkat, illetve ki fűzhet azokhoz megjegyzéseket; addig az Instagramon erre nincs lehetőségünk. 

Aki szeretné a magánszférája védelmét egy kicsit erősíteni, az beállíthatja a fiókját privátként. Fotónként viszont nem lehet dönteni arról, hogy valami nyilvános vagy privát legyen. 

Amennyiben olyan hozzászólások érkeznek egy-egy fotódhoz, amelyekkel nem vagy elégedett, kikapcsolhatod a megjegyzéseket. Megmutatjuk hogyan. 

Hozzászólások kikapcsolása megosztás előtt

Nyisd meg az Instagramot, majd nyomj a plusz gombra, és kezdj új bejegyzés létrehozásába. Válaszd ki a megfelelő képet vagy videót, majd állítsd be a szükséges szűrőket és a képaláírást. Ezután ne nyomj rá a [Megosztás] gombra. Ehelyett az alul lévő [További beállítások] feliratra nyomj rá. 

A megjelenő ablakban lesz egy kapcsoló a [Hozzászólás lehetőségének kikapcsolása] sor mellett. Ezt kell bekapcsolnod. Ezután senki sem tud majd hozzászólni a közzétett bejegyzésedhez. A többi fotódat ez a beállítás nem érinti, de az adott albumot igen. 

Hozzászólások kikapcsolása megosztás után 

A hozzászólásokat akkor is letilthatod, ha a fotódat már közzétetted. Menj rá az érintett bejegyzésre, majd keresd meg a jobb felső sarokban lévő menügombot, és nyomj rá. A megjelenő menüben találsz egy [Hozzászólás lehetőségének kikapcsolása] sort. Erre kell rányomnod, és az összes jövőbeli megjegyzés le lesz tiltva. 

Ha már vannak megjegyzések a fotó mellett, a beállítás módosítása nem törli azokat. Azok továbbra is láthatóak maradnak, ameddig nem törlöd őket. 

A hozzászólások visszakapcsolásához ugyanazt a beállítást kell elvégezned. Ha megetted, utána bárki hozzá tud szólni a bejegyzésedhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.