Hirdetés

Így töröld mindenestül a megunt programjaid



|

Az IObit Uninstaller 7 gondoskodik róla, hogy az eltávolítandó szoftverek ne hagyjanak hátra szemetet a gépünkön.

Hirdetés

Időről-időre mindenki számítógépén összegyűlik néhány program, amelyre már nincs szükség. Lehet, hogy az egyiket azért telepítettük, mert kellett egy munkahelyi projekthez, a másik installálására egy haver kért meg minket, de elképzelhető, hogy csak ki akartunk próbálni egy másik zenelejátszót. 

Hirdetés

A túl sok felesleges szoftver nem csak tárhelyet vesz el a PC-től, hanem értékes erőforrásokat is leköthet, főleg, ha valami a háttérben fut vagy pedig automatikusan indulva nyújtja a betöltési időt. Azonban nem jó megoldás, ha csak egyszerűen eltávolítjuk a szoftvereket a Gépházon keresztül. A normál eltávolítás során ugyanis rengeteg elemet hagyhatnak hátra a programok: fájlokat, mappákat, parancsikonokat és Registry-bejegyzéseket is. 

A szoftverek törlését azonban a hátramaradó elemek eltávolításával együtt oldhatjuk meg egy célprogrammal, például az új IObit Uninstaller 7-tel. 

Az IObit Uninstaller 7 tisztább és bizonyos helyzetekben gyorsabb PC-t eredményez a ritkán használt alkalmazások száműzésével. A törlés után ráadásul az új verzió 120 százalékkal gyorsabban kutatja fel a hátramaradó elemeket. 

A szoftver az alaposság jegyében monitorozza a programtelepítéseket, így könnyen azonosít mindent, és még a pluszként települt programokat és beépülőket is tudja törölni. Jó hír, hogy boldogul a Windows 10 modern appjaival, és segít a szoftverek naprakészen tartásában is. 

A program további extrái közé tartozik, hogy nem csak az egykattintásos törlésben nagyszerű partner, de a böngészőink beépülőinek az eltávolításában is. Az [Eszköztárak és bővítmények] menüpontban minden telepített böngésző kiegészítője listázva van, így bármikor megszabadulhatunk az olyanoktól, amelyek rontják a böngészési élményt, esetleg személyes adatokat gyűjtenek. A program segít azzal is, hogy értékelésekkel jelzi, mennyire érdemes egy-egy bővítmény arra, hogy megtartsuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.