Hirdetés

Így ünnepli a Google a karácsonyt: Mikuláskövető és rengeteg játék



|

Azt már megszokhattuk, hogy a tech-óriás a világ szinte össze ünnepéhez gyárt valami kis animációt vagy játékot, idén karácsonykor pedig igazán kitettek magukért.

Hirdetés

Ha esetleg ti is olyan helyzetben lennétek, mint mi itt Budapesten, akiket egy szemernyi hóval sem ajándékozott meg a karácsony szelleme (már ki tudja, hány éve egyébként), akkor az interneten is szétnézhettek ünnepi hangulat után. A Google most olyan ajándékkal állt elő, mellyel ráadásul remekül leköthetők a gyerkőcök, amíg a Jézuska feldíszíti a karácsonyfát.

A Google Mikuláskövető alapvetően egy folyamatosan frissülő térkép, melyen nyomon követhetjük, hogy a Télapó hogy halad az ajándékok kiosztásával. No persze nem a Google-ről beszélnénk, ha emellé ne készített volna egy halom egyéb ünnepi tartalmat is.

Hirdetés

A Mikuláskövető oldalon jelenleg 27 játékot találunk, emellett pedig jó pár videót is, melyben a Télapót és a Télanyót, valamint a manók kalandjait követhetjük figyelemmel. Ha a gyerkőcöket le kéne ültetni valami elé, míg anya és apa a konyhában vagy a fa körül forgolódik, akkor ezt az oldalt melegen ajánljuk, mert remek kis minijátékokat találni rajta, és biztosan eltelik pár óra, mire rájuk unnak.

Így karácsony alkalmával egyébként több cég is készített Mikuláskövetőt, a Flightradar24-en keresztül például a repülőgépjáratokkal együtt nézhetjük meg, merre jár az ajándékhordfó szán.

Így kívánunk most mi is minden kedves olvasónknak nagyon boldog, békés karácsonyt! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.