Hirdetés

Iker Casillas coming outolt, de lehet, hogy csak meghackelték az LMBTQ-közösség új hősét



|

A spanyol labdarúgó válogatott és a Real Madrid egykori kapusa kiírta a Twitterre, hogy meleg. A posztot azonban időközben egy másik váltotta fel.

Hirdetés

Mintha kővel kezdtek volna dobálni egy méhkast, úgy felbolydulak a futballrajongók, miután az Európa- és világbajnok Iker Casillas egy rövid Twitter-bejegyzésben színt vallott. "Remélem, tiszteltek: meleg vagyok.", mindössze ennyi állt az üzenetben, amelyre százezres nagyságrendben érkeztek a jobbára támogató reakciók és hozzászólások.

Még egykori válogatott csapattársa, Carles Puyol is megengedett magának egy tréfás posztot, mely szerint ideje, hogy elmeséljék a közös történetüket.

Hirdetés

Körülbelül másfél órával később azonban Casillas az említett bejegyzést törölte, majd kitett egy újat, amelyben arra hivatkozik, hogy valaki meghackelte a fiókját, hogy azután az ő nevében posztolhasson.

Egyúttal elnézést kért követőitől, és külön megkövette az LMBTQ-közösséget, amely rövid ideig a hőseként ünnepelte a világhírű kapust. Náluk csak a Barcelona-drukkerek lehetnek csalódottabbak, mert, hogy végül úgy tűnik, mégsem lett igazuk. Puyol szintén törölte a saját posztját, de ennek oka egyelőre nem ismert, így nem tudni, hogy esetleg ő is hackelés áldozata lett-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.