Hirdetés

Ilyen, amikor a Google megveszi egy régi slágeredet reklámnak



|

A Google Fotók népszerűsítéséhez a Nickelback Photograph című slágerét és annak videoklipjét használták fel kifejezetten vicces formában.

Hirdetés

Bár a Nickelback már messze nincs népszerűségének csúcspontján, akik a 2000-es évek közepe felé hallgattak rádiót, azok számára talán még most is jelentenek valamit a Rockstar és a Photograph című slágerek. Ez utóbbit használta fel most az együttes, hogy a Google-lel közösen összerakjanak egy reklámot.

Ahogy az lenni szokott, azonnal rengetegen estek a zenekarnak, hogy eladták magukat, és bár valószínűleg valóban nem csekély összeget fizetett ki a tech óriás a bandának, legalább valami kreatív született az együttműködésből. A Photograph című szám videoklipjét alakították át úgy, hogy a Google Fotókon belül játszódjon. 

Hirdetés

Emellett a szöveget is megváltoztatták, így az együttes egy kicsit saját magát is kiparodizálta. Megemlítik például a frontember Chad Kroeger korábbi ikonikus hajviseletét, melyet sokan a ramen tésztához hasonlítottak. De nem szeretnénk a teljes reklámot leírni, ítéljétek meg magatok:

Nektek hogy tetszik az ötlet és a megvalósítás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.