Hirdetés

Ilyen arcmaszkot tervezett az Apple



|

Videón mutatta meg egy youtuber azt a maszkot, amit az Apple maga tervezett a koronavírussal szembeni védekezés jegyében.

Hirdetés

Az Unbox Therapy YouTube-csatorna kínálata nemrég egy érdekes videóval bővült, a klip bemutatja az Apple által tervezett arcmaszkot. Ezt a cég mérnökei és ipari dizájnért felelős szakemberei tervezték meg, az üzleti és a kereskedelmi dolgozók hordanak ilyet a világjárvány alatt. Minden dobozban öt lezárt maszk található, illetve adapter a fej mögötti biztonságosabb rögzítéshez.

Hirdetés

Már a csomagolás is informálja a viselőt, hogy mosson kezet, és állítsa méretre a pántokat. Ráírták továbbá, hogy az Apple tervezte Kaliforniában, és a gyártási adatokat sem spórolták le. Állítólag három réteg magas minőségű szövetből készül a maszk, miáltal túltesz az általános megoldásokon. A tesztek szerint hatékonyan fogja meg a kifelé tartó levegőt is. 

Az Apple-féle maszkot ötször lehet kimosni, és a hírek szerint úgy szereztek alapanyagokat, hogy ne akadályozzák az egészségügyi szektor működését és a felszerelések gyártását. Azt viszont nem tudni, hogy ez a dolgozók egyszeri segítését szolgálta csupán, vagy a fogyasztók számára is elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.