Hirdetés

Ilyen fotókat lő a Huawei P20



|

Előkerültek az első fotók, amelyeket állítólag már a P20-as széria egyik tagjával készítettek.

Hirdetés

A Huawei március 27-én mutatja be a P20-as okostelefonjait, ugyanakkor a három új modellről már minden kiszivárgott. Maga a Huawei is tett már közzé kedvcsinálókat, majd később a P20 Lite Lengyelországban előrendelhető lett, és a YouTube-on is felbukkant. 

Hirdetés

A legnagyobb érdekességet a P20 Pro jelenti majd, elvégre ennek a hátlapján lesz három kamera. A P20 és a P20 Lite dupla hátlapi kamerát kap. Ennek kapcsán pedig érdemes kitérni arra a három képre, amelyeket állítólag már valamelyik P20-as készülékkel fotóztak. 

Ezt az állítást a képek EXIF-adatai is megerősítik. Miért az EML-AL00 a modellszám? Decemberben egy jelentés azt állította, hogy a P20-as széria Emily fedőnév alatt készül. Innen az EML előtag. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a konkrét modell a P20, a P20 Pro vagy a P20 Lite. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.